2014. ápr. 20.

Elnézést kérek, a blog még szerkesztés alatt áll. Még nincs minden a helyén, de ennek ellenére már elkezdtem irogatni. Gondolom, hogy a tartalom sokkal fontosabb, azoknál a még felmerülő működésbeli hiányosságoknál, vagy a megjelenés (design) kisebb hibáinál.
Jelen pillanatban olyan vagyok, mint az új házába költözködő ember. Sok mindent még rendszerezni kell, csinosítani, otthonossá tenni.
Ez a blog azért jött létre, hogy azt a sok mindent átadhassam, megtaníthassam Nektek, amit hosszú éveken keresztül megtanultam, azokkal a tapasztalatokkal együtt, amelyeket az évek során szereztem. Fogadjátok szeretettel és nyitott elmével ezt a blogot.  

A tudást nekem sem adták ingyen, több ezer dolláromba került. De nem bántam meg, és a mai napig további kemény pénzeket fizetek azért, hogy a tudásom naprakész maradjon, hogy mindig értesüljek a legfrissebb eredményekről. az új módszerekről.

Az igazsághoz tartozik, hogy sok mindent kaptam ingyen, barátságból, vagy csak úgy. Ezeket én is ingyen fogom megosztani, tovább adni.
Az e-könyvek, a tanfolyamok, a kifejezetten személyes tanácsadások, már a fizetős kategóriába tartoznak, ami azt hiszem, mindenki számára természetes.

Fontosnak tartom még elmondani.
A mai kínálatban a legtöbb könyv, tanfolyam, tanítás, így működik:
Elmondom a tananyagot, Te meghallgatod, és én megszabom hogyan csináld. Te meg kérdés nélkül végrehajtod.Nekem nem tetszik ez az oktatási módszer.
Én szeretem, ha az emberek használják az eszüket. 

Joseph Yu a világ számos országában elismert fengshui mester szavait idézve:
"Mást tanítok, mint a közismert fengshui felfogás, amiről általában hallani lehet. Ennek semmi köze a fengshuihoz.
De nem csak a fengshuiban tanítok mást. Tanítok más életfelfogást és nagyfokú probléma megoldó képességet, amely könnyebbé teszi a boldogulást az élet minden területén.
Tanítási módszerem az, hogy megtanítom a tanulókat egyszerűen, de hatékonyan gondolkodni, a saját nézőpontjukat kialakítani, és ezt tudást az életben alkalmazni. Nem azt tanítom,  hogy vakon kövessék a tananyagot.
Tudom hogyan kell megtalálni a megoldásokat, tudom hogyan tekintsek a tanítványaimra, és hogyan adjam elő a tananyagot személyre szólóan."
Ezt tanítom én is, - hiszen a módszert és az anyag nagy részét tőle is tanultam -  kiegészítve más mesterek tudásával, és a saját tapasztalataimmal. 



Szeretettel várok mindenkit

Mindenkit, akiket érdekel az életük, a sorsuk alakulása. Lesznek mesék, történetek, tanulságok, tanácsok, ötletek, tippek.Senki nem fog elmenni innen anélkül, hogy ne maradna valamilyen figyelemre méltó hasznosítható tanulság nélkül.
A célom az, hogy saját magatok jöjjetek rá a MEGOLDÁSRA. De ha valamiért ez mégsem sikerülne,  nehézséget okozna nektek az itt olvasottaknak a gyakorlatba való átültetése, akkor írj nekem! Ha szükséged van tanácsadásra szívesen foglalkozom Veled személyesen is, és átsegítelek a nehézségeken. De ennek ára van, amit közösen alakítunk ki.

A sok ingyenes anyag mellett, lesznek fizetős e-könyvek, tanfolyam, azok részére, akik többet AKARNAK tudni. Direkt nem azt mondtam: "Akik többet SZERETNÉNEK tudni". Mert a sorsunk megváltoztatását nem szeretnénk, hanem AKARJUK.  A kettő között pedig óriási a különbség!
Ennek az akaratnak  a sikeréhez, akarom megadni a segítséget, az útmutatást, együtt a megoldások lehetőségeinek  az ismertetésével.
A tanfolyamot nagyon kis létszámú -5-6 fős -  csoportokkal tervezem, ahol nem általánosságokat fogok tanítani, hanem egy-egy konkrét problémát fogunk nagyon alaposan körüljárni, és a megoldást közösen fogjuk megtalálni.

Megtanítom, hogyan szűrd meg a kapott információt, hogyan döntsd el, mi a hasznos tudás és mi nem az. Ezért leszel sikeresebb a tanfolyam elvégzése, vagy az e-könyvek olvasása után.
Sokkal kevesebbszer leszel tanácstalan, ha bízni fogsz magadban és megtanulod a problémák legyőzésének, vagy kikerülésének a módját.

A szemléletmódon a nézőponton változtatni kell. Ez a megváltozott nézőpont együtt működik a fengshui mellett, a Taoval, és Konfuciusz tanításaival. Együtt működik még Szun-ce híres harcászati stratégiájával, amelyet az ázsiai országok mellett ma már Európában, és az USA-ban is kötelező tananyagként tanítanak, a PR menedzsereknek, és a marketinges szakembereknek. Ők azok, akik  ennek a tudásnak a birtokában komoly nagyvállalatok tanácsadói lettek.. Ne félj, ezektől a tanításoktól nem válsz kínaivá, "csak" bölcsebb és boldogabb leszel.

El fogsz tudni indulni és tudni fogod, hogyan kell lépésről-lépésre  összerakni az életed, kikerülni a csapdákat! Ha megérted az élet és a természet törvényeit, ha újra és újra felidézed magadban a tanultakat, egész más megvilágításban fogod látni az egyes dolgokat, problémákat. Ez a tudás és a fejlődés útja.!
Ha a sorsodat akarod megváltoztatni, ha sikeresen és boldogabban akarsz élni, akkor tanuld meg összerakni az életedet!

Nem a háromlábú béka a bejárattal szembeni bal hátsó sarokban! Nem a mindenkit bejelölök az fb-n ezzel megoldva a társadalmi tőkém növelését! De nem is az, amikor a saját magam által gyártott tudatosság pórázán tartom a gondolataimat,  könyörtelenül kielemezve minden percemet.
Nem az tesz beteggé, hogy húst eszel, hiszen nem leszel halhatatlan akkor sem, ha zöldségen élsz, mint a tehén, a birka, vagy a kecske. Ezek közül egyik sem a fejlődés, a tudás, vagy a boldog élet útja.
Ezek  azok a vadhajtások, amelyeket egyetlenegy kertész sem hagy rajta a növényen.

A mai ember szereti azt ami misztikus, szereti a rituálékat, azt hiszi, hogy minél misztikusabb valami és minél bonyolultabb a rituálé, annál hatásosabb. Azt hiszi, hogyha ezekben hisz, és ezeket a rítusokat gyakorolja, akkor rendeződni fognak a dolgai, és egycsapásra megszünnek a problémái. Hát nem!
Az élet egyáltalán nem a misztikus dolgok alapján, és nem a rituálék milyensége szerint működik.  Nagyon is józan, szinte kiábrándítóan egyszerű, emellett nagyon kemény hétköznapi elvek, törvények mozgatják az emberi életet.
Ha valaki nem ismeri ezeket az elveket, törvényeket,  nem is lesz képes  rendbe tenni az életét, Nem fogja tudni  a dolgokat kézben tartani, és nem, vagy csak nagyon nehezen tud a felszínen maradni. Mondhat bármit az asztrológus, a jósnő, a fengshui tanácsadó, a misztikus, a tudatos, a pozitív gondolkodású.... amíg valaki bizonytalanul áll a két lábán, addig a lehetőségek elsuhannak mellette..

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése